Ubels Offshore nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Dinsdag 22 januari 2019

Eemshaven- Vanaf vandaag mag Eemshavenonline opnieuw een nieuwe adverteerder welkom heten. Ubels Offshore van harte welkom!

Al vele jaren is Ubels Offshore actief in de Groninger zeehavens, Eemshaven en Delfzijl. Vanuit de twee havens, maar ook andere havens rondom de Nederlandse en Duitse Waddeneilanden, vaart Ubels met zijn schepen overal heen. De opdrachten zijn heel divers, het vervoeren van passagiers en/of stores is het meest voorkomende, daarnaast worden geregeld monteurs of onderdelen naar de schepen gebracht zodat het project op zee niet stil komt te liggen.

De groei van de offshore windparken heeft ook gezorgd voor werkgelegenheid bij Ubels. Doordat de Eemshaven op een goede vaarafstand ligt van de offshore windparken, vaart Ubels met zijn tenders vaak in de verschillende Nederlandse en Duitse windparken.

Naast deze tenderdiensten richt Ubels Offshore zich ook op het bergen en tevens slepen van gestrande vaartuigen. Door de 30 jaar lange ervaring wordt Ubels voor deze klussen ook vaak ingezet door de (haven)autoriteiten, verzekeringsexperts of de reddingsmaatschappij. Ook is Ubels actief voor assistentie bij uw projecten, zoals bijvoorbeeld stand-by liggen bij de werkzaamheden op zee.

Op dit moment heeft Ubels Offshore de beschikking over drie tenders en twee RIB’s, die ingezet kunnen worden voor vele van uw klussen. De tenders Vrijheid, Vrijheid II en Vrijheid III kennen allen hun eigenschappen en daardoor is altijd een tender geschikt voor uw project. Naast de tenders kunnen de twee RIB’s, Searider en ROF II ingezet worden voor werkzaamheden op bijvoorbeeld ondiepere wateren.

Nieuwsgierig geworden naar de activiteiten van Ubels Offshore? Neem dan een kijkje op website via www.ubelsoffshore.nl of neem contact op via: info@ubelsoffshore.nl.

 

Delen:
Translate ยป
error: Content is protected !!