Cargostore levert offshore container aan Viking Neptun

Donderdag 18 oktober 2018

Eemshaven- Cargostore heeft gister een ingerichte offshore container geleverd aan het offshore supply schip Viking Neptun. De container werd aangeleverd vanuit Rotterdam en kon door de snelle service van Cargostore voor vertrek aan boord van het schip worden gezet.

Met het Offshore DNV container depot dat Cargostore op het terrein van DHSS heeft kan er snel geanticipeerd, maar vooral snel geleverd worden aan vele verschillende klanten in met name de offshore wind markt. Door het depot, direct gelegen aan de Beatrixhaven, weet Cargostore in te spelen op de offshore wind klanten die 24/7 mentaliteit verwachten. In het depot staan momenteel verschillende soorten containers die dus direct aan het schip geleverd kunnen worden, mocht dit nodig zijn.

Cargostore heeft depots in diverse strategische havengebieden en is hiermee goed vertegenwoordigd in de landen rondom de Noordzee. Zo kan zij op deze manier haar klanten in de Offshore & Offshore Wind Industrie zeer goed van dienst zijn.

Het schip waarop de container is geladen, de Viking Neptun, heeft een lengte van 146,6 meter, een breedte van 34,6 meter en een diepgang van 7 meter.

 

Delen:
Translate »
error: Content is protected !!