Over ons

Eemshavenonline, altijd online vanuit de Eemshaven

Eemshavenonline is opgericht vanuit een passie voor de maritieme wereld en dus de Eemshaven. Als de ultieme ”havengek” ben ik, Mariska Burema, vrijwel elke dag wel te vinden in de Eemshaven.

Doordat er veel onwetendheid was over de Eemshaven en wat er allemaal gebeurde was het tijd voor Eemshavenonline. Het doel is om het laatste nieuws te publiceren zodat iedereen in de omgeving, maar ook daarbuiten, op de hoogte is van de vele activiteiten.

Eemshavenonline probeert altijd het laatste nieuws te publiceren en zoveel mogelijk gebruik te maken van eigen tekst en foto’s. Natuurlijk worden persberichten van verschillende websites ook gepubliceerd om het laatste nieuws zo compleet mogelijk te verzorgen. Deze persberichten worden natuurlijk altijd met een bron vermeld.

Eemshavenonline is vaak op pad om foto’s te maken in en rondom de haven. Het is altijd mogelijk om foto’s die op de website staan te kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Klik hier voor de contactpagina.

Het gebruik van foto’s vanaf de website is niet toegestaan zonder contact te hebben opgenomen met Eemshavenonline via de contactpagina of e-mail.

Delen:
Translate »
error: Content is protected !!