VDR uit Anna Paulowna nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Zaterdag 2 december 2017

Eemshaven- Alweer mag Eemshavenonline een nieuwe adverteerder verwelkomen op de website. VDR (Van Dijk-Ruijgrok B.V.) uit Anna Paulowna van harte welkom!

Sinds 2008 is VDR zich steeds meer gaan focussen op de offshore sector en dat is inmiddels onze kernactiviteit geworden. In aanvulling op inspectie, reparatie, onderhoud, modificatie, installatie-en bouwwerkzaamheden aan boord van werkboten, vervaardigen zij ook speciale constructies in staal, roestvrij staal en aluminium. VDR levert ook verschillende instrumenten. Met onze ervaren medewerkers, kunnen we elke uitdaging aan!

All-round service provider
Met bijna 20 medewerkers is Van Dijk & Ruijgrok (VDR) BV 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar als onafhankelijke dienstverlener. Rederijen en aannemers doen vaak een beroep op de deskundigheid van het bedrijf, voor het uitvoeren van noodzakelijke inspecties, reparaties, onderhoud, modificaties, constructies en diverse installatiewerkzaamheden aan boord van hun werkboten. De opdrachtgevers zijn voornamelijk actief in de volgende sectoren:

  • Olie & gas offshore
  • Aanleg van windmolenparken
  • Baggeren
  • Zeebodemonderzoek

Speciale constructies
VDR heeft ruime ervaring op het gebied van snelle mobilisatie en demobilisatie van werkboten, waaronder diving support schepen en seismische onderzoeksschepen. Voor werk aan boord kunnen zij een beroep doen op een team van zeer ervaren en flexibel personeel. De medewerkers zijn uitgerust met mobiele lasapparatuur en generatoren. VDR opereert in alle zeehavens in Nederland, België en Duitsland.

Nieuwsgierig geworden naar de verdere werkzaamheden van VDR? Volg het bedrijf dan op Facebook, Twitter en YouTube en neem een kijkje op de website via www.vdr-ap.com

 

Delen:
Translate »
error: Content is protected !!