Tammenga Transport & Transportbegeleiding nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Woensdag 30 december 2016

Eemshaven-  Nadat Bijma B.V. als adverteerder op de website is gekomen, is vanaf nu Tammenga Transport & Transportbegeleiding ook adverteerder.

Tammenga Transport & Transportbegeleiding is een transportbedrijf met twee vrachtauto’s waarvan één trekker met oplegger en één vrachtauto ingericht voor het vervoer van containers zoals afvalcontainers.

Daarnaast is Tammenga in het bezit van een begeleidingsvoertuig. Het voertuig wordt ingezet voor speciaal transportbegeleiding voor diverse opdrachtgevers. Verder kan Tammenga worden ingezet als SPMT Operator. Een SPMT, wat staat voor Self Propelled Modular Transporter, is een klein voertuig dat ingezet wordt voor het verplaatsen van zware lasten. De SPMT’s worden in de Eemshaven onder meer gebruikt voor het verplaatsen van monopiles.

Voor meer informatie over de diensten van het bedrijf en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld het begeleiden van uw transport. Neem dan contact op met Tammenga Transport & Transportbegeleiding via haroldtammenga@hetnet.nl of telefonisch via 0651437687.

Delen:
Translate »
error: Content is protected !!