Restaurant Diekgat nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Donderdag 3 januari 2019

Eemshaven- Eemshavenonline is vanaf vandaag weer een nieuwe adverteerder rijker. Restaurant Diekgat van harte welkom!

Gelegen naast het ‘gat in de dijk’ die de toegang biedt naar de Eemshaven, ligt Restaurant Diekgat. De Eemshaven waar de schepen in- en uitvaren, de offshore wind het voortouw neemt, een uitstapje naar Borkum wordt gemaakt en nog veel meer. Kortom, een bijzondere plek om te genieten van een heerlijke maaltijd.

Een restaurant in een industriegebied en haven voor harde werkers, stoere zeelui, zakenmensen en de bezoekers uit de regio. Genieten van een goede kaart, hartelijke bediening en het gevoel van ‘thuis’ komen ervaren. Dit is wat Restaurant Diekgat aan u biedt.

Restaurant Diekgat is gelegen aan de Kwelderweg 6, 9979 XN te Eemshaven. Het restaurant staat voor huiselijkheid in combinatie met een zakelijk karakter. Dit alles in het noordelijkst gelegen restaurant op het vaste land van Nederland.

Diekgat biedt een tal aan faciliteiten, kom langs en geniet van:

  • Ruime parkeergelegenheid naast de deur
  • Oplaadstation voor elektrische fietsen en smartphones
  • Gratis Wi-Fi
  • Buitenterras
  • Kleine bar en vele gezellige zitplaatsen
  • Vergaderruimte (in ontwikkeling)

Daarnaast biedt Diekgat de mogelijkheid voor familie-, vrienden-, of bedrijfsfeesten voor groepen tot circa 45 personen.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de website van Restaurant Diekgat via www.diekgat.nl of kom langs in het restaurant.

Delen:
Translate ยป
error: Content is protected !!