Haven vandaag: dinsdag 5 december 2017

Dinsdag 5 december 2017

Eemshaven- Het is vandaag de avond van de Sint, Pakjesavond. Zou de Sint ook een bezoek brengen op de schepen in de Eemshaven? Het werk in de haven gaat in ieder geval gewoon door.

In de Wilhelminahaven lagen vandaag 3 offshore werkschepen afgemeerd. Twee kabelleggers, de Nexus en Willem de Vlamingh en daar tussen in lag het offshore-supply schip Acergy Viking afgemeerd.

In de Emmahaven waren de sleepboten Watergeus en Waterstad aan het werk en ook het werkschip Waterpeil voerde werkzaamheden uit. In de Julianahaven lag vandaag de Happy Sky afgemeerd die opnieuw gondels voor het Merkur offshore windpark komt lossen. Inmiddels staan er al verschillende gondels op de kade. Verder lag aan de kade van Holland Malt in de Julianahaven het vrachtschip Forest afgemeerd.

In de Beatrixhaven maar liefst twee jack-up kraanschepen vandaag, de Neptune en MPI Enterprise. Daarnaast lagen ook nog de Cymbidium, de Glomar Wave en de Normand Jarstein afgemeerd in de Beatrixhaven. De Patriot vertrok vanmiddag weer vanuit de Eemshaven.

Delen:
Translate ยป
error: Content is protected !!