Bijma B.V. nieuwe adverteerder op Eemshavenonline

Woensdag 30 november 2016

Eemshaven- Vanaf vandaag kan er weer een nieuwe adverteerder op de website worden verwelkomd. Namelijk de sleepdienst Bijma B.V. uit Zuidbroek. Al sinds 1938 is Bijma actief in de sleep- en duwvaart. Begonnen met een oude stoomsleepboot maar na 78 jaar uitgegroeid tot een specialist in transport over het water. Bijma richt zich op transporten over het water, assistentie bij tewaterlatingen, het verslepen van zowel scheepssecties, nieuwbouwcasco’s, drijvend materieel in de ruimste zin van het woord als het verhuur van dekschuiten, multifunctionele pontons en pontons met spudpalen. Verder natuurlijk nog het assisteren van schepen bij binnenkomst in een haven zoals de Eemshaven.
Naast de Nederlandse wateren heeft Bijma ook een goede naam in Duitsland opgebouwd met betrekking tot transport over het water, zoals assisteren bij de Meyer Werft te Papenburg. Door de Groningse instelling, nuchter, flexibel, dag en nacht en zeven dagen per week bereikbaar, is Bijma een familiebedrijf die zich optimaal inzet.

De vloot van Bijma bestaat uit een vijftal moderne sleepboten met een gezamenlijk vermogen van 5,200 pk. De Gruno I tot en met V.

Neem een kijkje op de website van Bijma B.V. en ontdek wat het bedrijf allemaal doet! Klik hier.

 

Delen:
Translate »
error: Content is protected !!